Realiseer je droomhuis met Beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis

 

Bouw- of verbouwplannen? Op de Beurs Eigen Huis vindt je alle experts, de juiste adviseurs en de nieuwste woontrends onder één dak. Lees meer!

 

Waarom een bezoek aan Beurs Eigen Huis?

Ga je nog een huis bouwen of verbouwen, ga je verhuizen of verduurzamen? Dit zijn allemaal woonsituaties waarbij je veel informatie moet verzamelen en keuzes moet maken. Door de vele mogelijkheden die er zijn, is dat soms lastig. Het kan helpen om in dit soort situaties wat inspiratie op te doen of om professioneel advies te krijgen. Voor jouw woonplannen kan je bijvoorbeeld terecht bij Beurs Eigen Huis. Je kunt je hier laten inspireren, maar ook jouw plannen concreet maken.

Op een beurs wordt persoonlijk advies gegeven, waarbij jij al je vragen kunt stellen. Denk aan advies over kleur, een lichtplan, je indeling voor de tuin of de mogelijkheden voor verduurzaming in jouw woning. Het voordeel is dat verschillende vakgebieden omtrent wonen aanwezig zijn en je verschillende aanbieders met elkaar kunt vergelijken. Ook worden de laatste woontrends en ontwikkelingen weergegeven. Daarnaast biedt de beurs talloze workshops en lezingen waar je waardevolle ideeën kunt opdoen.

 

Algemene informatie Beurs Eigen Huis

Van 22 t/m 24 september 2023 is er weer een editie van Beurs Eigen Huis. De beurs vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Van 10:00 tot 17:00 is deze te bezoeken. Lukt het jou niet om dit jaar te komen? In 2024 volgt er weer een najaarseditie. De datum hiervan volgt nog. De ticketprijs bedraagt € 15 vooraf en € 20 euro aan de kassa.

Er zijn bijna 150 experts aanwezig die de laatste trends laten zien en jou kunnen voorzien van advies. Er is een breed scala aan exposanten, zoals architecten, bouwbedrijven, interieurdesigners en verschillende leveranciers van keukens, badkamers en tuinen.

Voor de kinderen is er een knutselplein en er zijn verschillende eet- en drinkgelegenheden aanwezig. Daarnaast is er ook een sprekerspodium, waar inspirerende sprekers klaarstaan om handige tips te delen.

 

Tips voor je bezoek aan de beurs

  • Neem de tekeningen van jouw kavel of huidige woning mee naar de beurs, zodat je tijdens eventuele gesprekken met professionals de ruimte en afmetingen kunt laten zien.
  • Schrijf vooraf al jouw vragen op. Zo weet je zeker dat je tijdens het bezoek niks vergeet.
  • Kijk vooraf welke exposanten er aanwezig zijn en bedenk vooraf welke je in ieder geval wilt bezoeken.
  • Wil je echt concrete plannen maken? Dan kan het goed zijn om voor de beurs al even te oriënteren wat jouw wensen zijn. Ook bij een verbouwing kun je vooraf al nadenken over de volgende vragen: wat is je budget? Wat is de deadline? Heb ik vergunningen nodig?

 

Gratis vrijkaarten Beurs Eigen Huis

Heb jij dit jaar samen met Beaufort ERA Makelaars een woning aangekocht of verkocht? Of ben je nog van plan een woning te kopen? Dan geven wij jou twee gratis kaarten voor de najaarseditie van Beurs Eigen Huis in Utrecht. Neem contact met ons op om de vrijkaarten te verkrijgen.

 

Afbeelding: Beurs eigen huis, 2023